Nekaj besed o meni

Sem Jasna, vaša maserka in inštruktorica za masažo dojenčkov. .

Na področju masaž delam že več kot 10 let. Skozi vsa ta leta sem se ogromno naučila o delovanju našega telesa in kako vsakodnevne obremenitve in stres poslabšajo našo funkcionalnost. Moj cilj je prilagoditi masažo vsakemu posamezniku in predvsem preprečiti, omiliti in odpraviti bolečino. Bolečina je namreč daleč najpogostejši dejavnik, zaradi katerega ljudje iščejo dobro masažo. .

Nekajkrat sem že dobila od strank vprašanje: »Kaj ni poklic maserja dolgočasen?« Sploh ne. Toliko različnih ljudi z najrazličnejšimi težavami, karakterji, željami, zahtevami,... Vsaka stranka je posebna, vsaka potrebuje drugačen pristop in dotik ali samo nasvet, prijazno besedo in nasmeh. Najlepši del mojega dela pa je njihov pozitiven odziv, navdušenje, zadovoljstvo, ko se po masažah počutijo kot prerojene, brez napetosti in bolečin. Če delaš z veseljem in se trudiš, ker želiš strankam pomagati, potem je biti maser naravnost čudovito. .

Z rojstvom prvega sina pa se mi je odprl nov svet... Masaža dojenčka. To pa je za mamico in dojenčka nekaj prav čarobnega. Tako sem leta 2018 pridobila certifikat in postala CIMI oziroma Inštruktorica za masažo dojenčka po programu IAIM. Pridobljeno znanje z največjim ponosom predajam mamicam. .

Pobrskajte po moji spletni strani, spremljajte me na Facebooku in se vidimo v salonu!

Informacije in naročila: 068 681 022, info@aurum-manus.si